Framtiden

Scenario: Vi pratar om hur vi tror det kommer vara i framtiden.
Nenne: Ja, vi är ju sitta och ha syjunta och lyssna på Kanye West!
Jag: Eh, vi kommer inte ha syjunta, vi lär ju snarare ha lan!

"Vi fulsnygga, vi kan överraska. Ibland är vi fula, ibland är vi snygga!"


This one goes out to Nenne



Do wah doo

Kate Nash ska släppa ett nytt album! Woho! My Best Friend Is You släpps den 19:e April i England.
Jag hörde den första singeln, Do Wah Doo, på P3 för någon dag sen, och så nu har jag kikat på musikvideon. Gillas starkt!


Playstation 3

Min lillebror (som fyllde 13 i Söndags förresten) köpte ett PS3 & Fifa 10 för sina födelsedagspengar idag.
Nice. Så fort mamma har kollat färdigt på Let's Dance kommer han nog köra igång. Jag är nog också rätt sugen på att testa, inte för att jag kan/vet/intresserar mig något för fotboll, men vem vet, jag kanske börjar om jag lär mig spela tv-spel?


Frågan är ju vad som kommer hända med hans Nintendo Wii. Kanske jag kan få göra ett litet anspråk på det? Jag vet att Mario, Yoshi, Pikachu och alla andra från Super Smash bros Brawl saknar mig...


We still live in the same town, well don't we?

But I don't see you around anymore.
I go to all the same places, not even a trace of you.

We're not getting any younger,
and I won't look back 'cause there's no use,
it's time to move forward.

There's no need to apologize, I've got no time for feeling sorry!




Paramore – Feeling Sorry


Anställ mig!

Jag skrev ett jättefint personligt brev, på rim. Med stora bokstäver.

JAG ÄR 17 ÅR OCH STUDERAR PÅ MEDIEPROGRAMMET I SUNDSVALL
ÄVEN OM FOLK FRYSER ÄR JAG NÄSTAN ALDRIG KALL
SÅ JAG KAN JOBBA PÅ LAGRET PÅ ICA
JAG BRUKAR ALDRIG TA PAUS FÖR ATT FIKA
PÅ FRITIDEN ÄR DET SÅ ATT JAG DANSAR
JAG KAN INTE HANTERA EN VAGN UTAV PANSAR
MEN JAG ÄR RÄTT LÄTT ATT LÄRA
SÅ SNART KAN JAG DET UTAN ATT SVÄRA

Nenne & Jag

Scenario: Rörligbildlektionen har precis slutat, Åke vill låsa klassrummet och Nenne vill gå på lunch. Dom tjatar och tjatar och stressar på. Jag håller på att stänga alla program och logga ut.
Jag: Men JAJA, JAG KOMMER! Sluta stressas! Varpå jag reser mig upp, tar tre stora snabba steg. Sen kommer jag inte längre, för jag sitter fast i hörlurarna, så det blir som någon slags bungy-effekt (eller så kan du tänka dig en cartoon-hund som försöker springa fast han är kopplad). 
Åke: OOHAA AKTA!
Jag river ner datamus, tangentbord, och hinner precis springa och rädda själva datorn från att falla i golvet. Nenne dör av skratt.

Scenario: Jag och Nenne sitter hemma hos mig och pluggar inför matteprovet. 
Jag: Men du, hur var den där regeln med upphöjt till nånting? Jag har för mig att det var noll eller ett eller något sånt...
Nenne: Allt upphöjt till ett är noll!

Senare...

Jag:
Visst är det så att om man tar omkretsen till en triangel och delar det med tre, så blir det alltid 180?

Note to self & everyone else #6

  • Minus gånger minus blir plus. Fo sho!
  • Positiva kvadreringsregeln: (a+b)^2 = a^2 + 2ab + b^2
  • Negativa kvadreringsregeln: (a-b)^2 = a^2 - 2ab + b^2
  • Konjungatregeln: (a+b) (a-b) = a^2 - b^2
  • Andragradsekvationer: x^2+px-q=0 , x=p/2+ Roten ur p/2^2+q (OH MY GOD!!)

Viva la pop 2008



Det är bara att lyfta på hatten, DJ Earworm. Fy tusan vilken härlig mashup!


Not heaven

Scenario: Jag ligger slutkörd på golvet i gympasalen.
Evelyn: Dog du?
Jag: Ja... Fast jag har inte kommit till himlen än...
Evelyn: Hahah, nä...
Jag: ...nä, jag är ju fortfarande kvar i gympasalen.

Note to self & everyone else #5

Se till att vara hemma under gatufestveckan, och ha råd... Men I WILL, klart man inte sviker dom här grabbarna!

BÅDA mina älsklingar Timo Räisänen och Markus Krunegård kommer till Gatufesten i år! Wiiihooo! Kan dom inte göra ett Hat-trick och ta hit Håkan också? Pretty please...





Räisis & Krunis. MIHIHI Jag längtar!


Matte B är aldeles för B...

Vad gör jag en solig smält-dag som denna? JO, jag pluggar inför matteprovet på torsdag. Kursprov på allt som innefattar Matte B. Eftersom vår ASDÅLIGA LÄRARE (Yes Mr. Ågren, jag hänger ut dig i min blogg, det förtjänar du, babbelbyxa!) inte har lärt oss något som vi borde kunna, så går jag igenom allt och ska lära mig det tills på torsdag. Man kan ju tycka att vi borde ha lärt oss NÅNTING sedan skolstarten i höstas, men icke då. Det enda jag har lärt mig på hans lektioner är att han går utan att lyfta på fötterna för att han inte ska trampa på sina katter.





Simba, för typ 5 år sedan. Duktig kisse.


Jahaaa, ja det är ju stor skillnad...

Scenario: Vi sitter vid lunchen, börjar prata om Scrubs. Jag kommer med påståendet att jag och JD är så himla lika.
Johanna: Va? Nej! Han är inte alls som du, han är typ "daradadarada" och du är typ "Mihii lalala"!!

Jobbpaus

Har suttit och jobbat med lite WebbTv till Unga ST sen 15:30, kände att jag är värd en liten paus nu. Dock är det himla avslappnande att sitta och redigera. Jag kommer sakna det här jobbet.
När jag gick på toa vart jag överraskad, jag hade helt glömt bort hur jag såg ut. Johanna stylade nämligen upp mig tidigare idag när hon skulle fota till sin propaganda uppgift, så mitt hår är som en stor rulle och jag är överdrivet sminkad. Heh, stackars dom borta på WebbTV-avdelningen, dom måste tro att jag är galen....

Eniros Skattjakt

Jag lär väl vara rätt efter med att upptäcka detta, men ni har väl sett reklamerna för eniros nya Skattjakt-grej? En banner brukar dyka upp på en del bloggar ibland, och så visas några snuttar i reklampauserna på TV. Hur som helst så ska man leta efter guld via kartorna på deras hemsida.

På youtube finns även ett par ledtrådar, och dom är FREAKY SCARY!! Hahaha, värsta Stephen King-filmerna ju! Jag som är världsmästare på att skrämma upp mig själv tycker iaf det...

Jag och min brorsha har börjat leta lite smått, mest för skojs skull. Jag har fastnat vid poliserna som griper T.Krona Larm och Lås, hjälpskylten säger "sök på gula sidorna" men sen hittar jag inte något nytt att leta efter... Och så försöker vi lista ut ledtråd 11 (i förväg) som finns på youtube. 

Om du också vart sugen på att börja leta (det är jättebra slösurf iaf), så gör man det på http://kartor.eniro.se/


Walk like an Egyptian





   




I'm leaving for the sun

Sådärja. Nu är jag färdig med all packning. Allt som är kvar nu är att stå ut med mammas stress, eftersom hon inte är klar med sin och Eriks packning. Känner jag henne rätt så lär hon väl vara uppe några timmar till och packa...

Imorgon vid 10-tiden kommer Ugglan och skjutsar oss, och sen bär det av!
Jag har slagit vad med mig själv också, kommer jag räkna någon matte på planet? Jag lär väl bli rastlös efter ett tag, men så pass desperat att jag faktiskt öppnar matteboken och försöker fatta något? Hoho vilken cliffhanger, vi får väl se vad jag gör...

Erik's PSP har någon sorts videokamerafunktion, och han tjatar hela tiden om att han ska föra videodagbok. Gulligt, eller? Hahah, blir det nåt intressant så kanske jag slänger upp det som ett videoblogg-inlägg! Fast bara kanske...

Jaja, det här blir väl det sista blogginlägget innan jag kommer hem, nästa Måndag. Hejdå Allihopa, ha det så skönt i kalla, töiga, blöta, snöiga Sverige!

Inför Egypten

Jag måste...

  • Bestämma mig vilken väska jag ska packa i Klart! Den ascoola turkosa!
  • Fixa musik till Eriks ipod   Klart!
  • Hitta nån bra pocketbok att läsa när jag solar Klart! Det vart Darling Jim av Christian Moerk!
  • Bestämma mig huruvida jag ska ta med mig matteboken eller inte 6 timmars flyg, lika bra att plugga lite...
  • Köpa ett UVfilter till kameran Klart!
  • Välja NÅGRA par sommarskor  ÅH, MINA ÄLSKLINGAR, VAD JAG HAR SAKNAT ER!
  • Packa ner allt och inte glömma något  Heh, man blir aldrig av med känslan att man kommer glömma något viktigt, eller?...
  • SLUTA VARA FÖRKYLD!!!!  PEPPAR PEPPAR TA I TRÄ!
  • Välja ut endast 5 linnen/t-shirts att ta med mig (vilket är JÄTTEsvårt, jag känner mig som en auditionjury, haha!)  Bah, nu är jag klar med det också.


You are supposed to be my backup

Ah, tack och lov. Mamma och jag for bort till Elgiganten idag, och köpte oss en extern hårddsik på 500gb, jag håller just nu på och gör backup, och känner mig allmänt lättad.

I all min panik i Tisdags, när jag trodde datorn hade crashat och resten av värden stod på tur för att göra samma sak, så passade jag faktiskt på och städade datorrummet, och det behövdes verkligen. När jag var klar gjorde jag en jättefin liten skylt:



Ett ganska tydligt budskap, tycker jag. Skylten är delvis riktad till mig, men framförallt Erik och hans spelkompisar!


I love to fool my friends

Hahahha, idag ordnade jag en hemlig överraskning för Hannah och Johanna. Hannah-smartpanna hade redan listat ut vad det var, och Chittan fattade ingenting. Hihi.

För tillfället så hoppar Johanna runt och leker med min pilatesboll (OJ, nu skrek hon!), och Hannah håller på att grädda våfflor (och dansa jamaicansk folkdans). Hahah, lovely babbes <3
Nu ska vi försöka enas om vad vi ska lyssna på för musik, see ya!

Här följer några små söta bilder från kvällen!
Sms:en är väl klockrena?

  


Ingenting kan bli vad det var

När det gäller all sorts hiphop så brukar jag vara ganska kräsen, men den här låten tycker jag är hur bra som helst. Fin text, mysigt beat, och framförallt; Grym musikvideo!



Asså, jag är inte något särskillt stort Sagan om ringen-fan, jag har inte ens sett mer än diverse snuttar från filmerna, men jag verkligen älskar den här musikvideon. Den är fin på något sätt. Och Jason är ju jättesöt som faun eller vad han kan tänkas föreställa, haha.  

Note to self & everyone else #4

Ballerina Kladdkaka är väldigt god. Men ha inga förhoppningar om att den ska smaka som kladdkaka, för det gör den inte. Men den är riktigt mumsig ändå, vad smaken nu kan klassifieras som, choklad antagligen.
Om man läser på förpackningen står det att man ska doppa den i mjölk för bästa smak. Det är ett väldigt ärligt och bra budskap som jag gärna sprider vidare. It is delicious!


No more danger on the roof, at least for now...

Jag vet inte riktigt hur, men jag lyckades få datorn att fungera. Just nu vågar jag knappt använda den, med rädsla för att någonting ska hända...
Hur som helst så är jag nu ännu mer övertygad - Jag MÅSTE skaffa mig en extern hårddisk.

Till min stora ilska vaknade jag med världens förkylning. INTE OKEJ, med tanke på att jag ska åka till Egypten på Måndag, och då MÅSTE jag vara frisk! Så på lunchen idag sprang jag och Elin bort till apoteket och köpte nånting vid namn Echinaforce. Det smakade vidrigt, men jag hoppas verkligen att det hjälper mot förkylningen.
At this very moment sitter jag och försöker få i mig en till dos, men... det går trögt.

Alltså datorer...

När jag skulle starta min dator, för en halvtimme sedan kanske, så kom det upp en blå "bild" på skärmen, som sa:
"Press DEL to run Setup, press TAB to post display BIOS POST Message"

Det spelar ingen roll vilken tangent jag trycker på, det händer inget. Datorn är "igång" och den blå bilden är kvar på skärmen.

VAD ÄR FEL? VAD SKA JAG GÖRA? Om någon som vet läser det här, HJÄLP MIG!!


Ett sånt där onödigt blogginlägg

Efter skolan idag gick jag runt med Elin på stan, till sist hamnade vi på donken och åt McFlurry Lion deluxe. Den är riktigt god kan jag lova, yumyumyum!
Sen gick jag bort till media och hämtade Nennes kvarglömda anteckningsbok, och nu sitter jag och slösurfar uppe på ST, för att döda lite tid innan mötet börjar.
Ikväll ska jag kanske slinga håret, jag vet inte riktigt hur det blir med det. Jag tvättade ju det i morse och man ska ju helst slinga håret någon dag innan man tvättar det, har jag för mig... Jaja, vi får se hur det blir.

Fondvägg

Jag ska göra om min fondvägg, men vet inte riktigt hur jag vill ha den. Antingen vill jag ha en illustration på något fint, mot vit bakgrund. Ett körsbärsträd hade jag nog tänkt mig, men är inte riktigt säker.

Eller, så ska jag ha (och det här kommer bli invecklat att förklara, hm...) en extrem närbild på något, som jag förstorar upp till en fototapet, MEN, det ska vara vita liner som delar in den i rutor. Eh..
Jag provade göra en liten test i photoshop på ungefär hur det skulle vara, så såhär typ:




Vad tycker ni läsare? Skulle det se helt sjukt ut? Om jag gör så, så blir det nog inte den bilden, det där är bara en bild på ett löv som jag tog nån gång i höstas. Och är det snyggt med regnbågs-övertoningen? Jag vill gärna ha in lite färg, eftersom alla andra väggar är helvita.