Ragtits!



Igår var en något hetsig dag. Först hade vi i GDK11 vår första kursintroduktion till Typografi och Form (och även lite till Macdatorer och FirstClass, men... ja), och sen sprang Jag och mina fellow Committare Magdalena, Steven och Victor till Stevens bil och for iväg med ambitionen att hinna köpa ingredienser, baka en tårta, äta lunch, köpa ljus och förbereda oss inför fotbollsturnering på ungefär 3 timmar. Det var nämligen så att en av våra generaler, Mia, fyllde år igår, och det var då ett utmärkt tillfälle att fjäska för lite poäng!





Själva hetsbakningen gick väldigt bra - och fort! Vi tog allt vi kunde komma på, så tillslut innehöll tårtan melon, tropisk juice, maränger, banan, chokladfrosting och vanlig frosting, toppen på mintballerina-kakor, och strössel.
Sedan for vi iväg till Victors lägenhet och ställde in tårtan i kylen och sprang ner på skämtbutiken för att köpa grattisljus - och tomtebloss! Sedan skyndade vi tillbaka till Victor och satte i ljusen. För att göra allt lite roligare och konstigare skrev vi Gratits. Otroligt fyndigt tyckte vi. Sedan, på väg till bilen, kom Magdalena på -Man kan ju skriva Ragtits! Såklart. Så det gjorde vi. 

Efter smärre missöde med en borttappad bilnyckel (som egentligen hela tiden låg i Stevens påse, som vi sökte igenom kanske tre gånger utan att hitta den) for vi iväg till fotbollsplanen i Nacksta, lokaliserade General-Mia och sjöng för henne. Hon blev väldigt glad och Ragtitstårtan var en succé.









Här har vi, Commit-faddergruppen
Team Roccocolala's undergrupp, Team Ragtits!
Jag, Victor, Magdalena och Steven



Well YEAH YES OHMYGOD


Sommar?








Nåt är seriöst fel med mig nu

Inom de senaste veckorna har jag märkt en del förändringar i mina matvanor.

  • Jag ÄLSKAR numera te och dricker minst två koppar om dagen.
  • Från att inte ens kunnat vara i samma rum som en ost tycker jag det nu är riktigt gott att äta ostmackor
  • Nötter. Oh my god. Folk borde veta att jag hatar nötter. Inte nu längre tydligen. Det sa bara POFF en dag och så vart jag plötsligt jättesugen på jordnötter. Cashew funkar tydligen också. Vad i hela
  • OCH ALDELES NYSS ÅT JAG FISK (Läs: inte lax!) och TYCKTE OM DET

Vem är jag och vad har hänt med den riktiga Lollo?


Vadå? Videoblogg?



Jag måste be om ursäkt för ljudkvalitén. Jag. Vet. Att. Den. Suger.


Trust all the years you'll wait to find


The dog days are done