Strö sot på snön så smälter den snabbare

Idag:

  • Plusgrader!!!!
  • Åka buss över hela Sundsvallsområdet
  • Dansa på innebandymatch
  • Kolla på oscarsgalan som går alldeles för sent

Imorn:

  • Gå upp alldeles för tidigt efter en natt framför teven
  • Yla sönder på Friluftsdagsguldtrofén
  • Dansadansadansa


Medianissarna diggar alpint?

Tydligen.


Stora UF-mässan!

Min monstermonter:







Izzypizzylizzy, trianglarna och Swenki & Åsis!







OCH VILKA VANN PRIS DÅ?





Yaaywoho!

Hej mitt Vinterland















Frågan är vad jag älskar mest, motljusbilder, mitt sigmaobjektiv, eller Nosan?


Here we go again

På Tisdag (-TISDAG?!!??! NU PÅ TISDAG??!!?! -Ja.) är det Noliamässan och jag ska ställa ut Lucards. Innan dess ska jag fixa en monter. Jag ska göra drygt 50 handskrivna visitkort och drygt 50 handgjorda förpackningar. På mässan ska jag hålla en företagspresentation som jag just nu sitter och författar. Den ska vara 4 minuter lång. Det jag har skrivit hittils är 2 minuter, BAM! Men det går inte alls lika bra med keynoten. Jag vet inte hur jag ska matcha med det jag säger....


Du har precis haft det nästan omätbara nöjet att klicka in på min blogg, vilket gör dig typ... cool!

Jajaja. När jag har tid ska jag skriva nåt fint här. Tills vidare kan jag informera er om att jag har stjärnhimlen på mina naglar och att jag har blivit en riktigt antifeministisk hemmafru. UPPDATERING: Jag skriver detta från en ipaaaaaaaaaaaaad ohmygod.

Små små steeeeg

Jag har skrivit 30 sekunder av mitt fem minuter långa tal om youtube. Det är 10%. BOOH YAA

[ Valfri rubrik ]

Jag hatar den här osäkerheten man har när man nyss har varit sjuk, är jag fortfarande sjuk men lite bättre, är jag frisk men lite snuvig, var jag frisk alldeles nyss men håller på att bli sjuk igen? Suck. Det gör det JÄTTESVÅRT att komma tillbaka in i vardagsrutinerna igen, gå upp i tid, klä sig, äta frukost, gå till skolan osv. Extra svårt blir det även när skolan inte börjar på normala tider (missuppfatta mig dock inte, jag hade gärna börjat 10:50 varje dag!) utan man faktiskt har lite tid på sig att fortsätta skräpa runt.
Men.
Nu. Ska. Jag.
Faktiskt. Försöka.
Pallra mig iväg till media för lite mediekommunikation.

Som att springa på en gammal kompis igen

Those Dancing Days har släppt nytt! Och det är Skitbra! Fuckarias har spelats flitigt på P3 i någon månad nu, och på P3 Guld körde dom sin andra nya låt, Reaching Forward. Ännu bättre. Och remixen!!! Åh, jag har fortfarande inte bestämt mig vilken version jag tycker bäst om än!


Sjukt obehagligt

Den som bor i lägenheten över mig har hållit på och renoverat i någon vecka nu, hamrat och skruvat och sågat och låtit och haft sig, men alldeles nyss så lät det fan som om dom gick igenom taket/golvet, och att dom är inne i mitt kök och håller på. Sjukt obehagligt. Jag vågar nästan inte gå dit och kolla.

Jag mår lite bättre nu i alla fall, igår följde jag med Jonas ut till Bredsand och kollade på Melodifestivalen med company, skönt att vara ute i verkligheten igen! Dock så känns det som att jag har varit sjuk så länge att jag har glömt bort hur man lever när man är frisk. Uuuh. 

OCH, by the way, jag som var rädd att jag inte visste hur man skulle byta damsugarpåse, hah, det var väl inge svårt. Det svåra är att få igen locket på damsugaren igen (vilket jag inte lyckats med än)... 

Nu är det inge kul längre (vänta, när var det ens kul?!)

Awrgh, jag har missat en hel vecka i Skolan, jag har inte varit på dansen på 2 veckor (missade förra veckan också eftersom det var vårshowen), tills igår hade jag inte lämnat lägenheten på flera dagar och när jag väl gjorde det höll jag på att kollapsa, fint. Det känns som att jag ligger på min jäkla dödsbädd här, fint.



JAAAAAG VIIIIIIIIIIILL BLIIIII FRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISK


Hejhej många flikar

Såhär brukar det oftare se ut när Erik sitter vid datorn, men nu är det jag som har klickat upp 16 jäkla flikar!



Jag har åkt på världens hemskaste förkylning (eller kanske till och med influensa? Antingen har jag världens otur eller så håller jag på att bli hypokondriker)! Jag är väldigt sällan sjuk, och jag har haft ont i halsen kanske 5 gånger i mitt liv (och det är under gymnasietiden), men när jag väl är det, då är jag tycksynnom. Så nu sitter jag här, klockan ett på natten, och tvingar i mig en kopp superhett te och ska kolla ikapp alla youtubevideor jag har missat i protest mot deras nya system. 

Jag hittade även igen den här boken, som jag köpte på Ica för kanske 20 kr för några månader sedan, har aldrig kollat igenom den, men hoppla vad snygg den är typografiskt! *Hej jag går media och är arbetsskadad* 



Dock säger den inte så mycket om vad man kan göra vid halsont, vilket är mitt största problem. Alvedon biter på febern och tar ner den i några timmar, men jag har inte hittat någon bot till min stackars hals. Jag borde nästan spela in och visa för er hur jäkla sönderknarkad jag låter, ungefär som Pang Pregos Rökar-tant ("VITTEFLETTA, HAR NI ENTE DE?")