Tre ytterst overkliga dagar

Heeeeeej! Long time no blog! Also en jättewacky egobild??!! Ja tydligen. Hade gärna visat er mitt högra öga också, men någonting är lite mysko (lite rött och geggigt och så vidare) med det så det tar vi en annan gång.
Just nu sitter jag inne i mitt (Olivias) rum hemma hos Ingrid i Stockholm, som så snällt har släppt in mig som inneboende. Ikväll är dock sista kvällen jag sover här på ett tag, för imorgon åker jag hem till Sundsvall för påskfirande och föreläsningar.
 
Vad har jag gjort i Stockholm då? Näe inget särskilt bara HAFT PRAKTIK PÅ NAIVE!!!!!!!!!!! En hel blogg fylld med utropstecken kan inte göra mina känslor rättvisa. Jag stormtrivs och tycker att allt och alla är jättehäftiga. Idag var jag även in en snabbis på Redpipe, en ljudläggningsbyrå, som allvarligt talat hade det coolaste kontoret jag någonsin sett.
 
Idag var dock sista dagen på Naive, och när jag stängde dörren efter mig när jag skulle gå hem tänkte jag en liten stund på hur galet overkliga de senaste tre dagarna har varit. För er som inte vet, så har jag räknat ner dagarna tills jag skulle få ha praktik ända sen innan jul. I måndags när jag öppnade min countdown-app och såg att det inte längre stod 80 dagar kvar utan 38 minuter kvar var jag nära på att smälla av. Jag gick mot Riddargatan och hoppades att jag skulle hitta rätt. Jag klev in på kontoret och fick gå en liten rundtur och hälsade på alla. För övrigt; kan ni FATTA hur duktiga folk är på Naive?!?! De är verkligen experter på sina områden, vare sig det är 3D, klippning, eller After effects. Prestationsångest much? Yes prestationsångest much. Men alla är väldigt snälla och hjälpsamma. Jag har spenderat mina dagar med att klippa ihop en showreel för deras postproduction-projekt (Showreel = Ett bildspel/montage/portfolio i videoform som visar upp vad de har gjort). Nästa vecka börjar jag läsa webbdesign paralellt med praktiken, så håll tummarna för att jag orkar hålla på i 200% några veckor! Dessutom, ett meddelande till alla kära vänner som befinner sig i Stockholm - Umgås med mig någon gång i April?
 

12/3-13 21:13

 
Hej små vänner! Idag har jag;
  • Diskat
  • Skrivit brödtext om Didot och Bodoni
  • Skissat på hur mitt bokomslag ska se ut
  • Tvättat mina filtar
  • Städat skafferiet
  • Druckit te och ätit mackor
  • Druckit te och ätit yoghurt
  • Planerat kommande kurser
  • Duschat
  • Längat till säsong tre av Sherlock
Mycket fokus på skolan och boken som skall göras, helt klart. Jag vill försöka vara klar innan torsdag med själva formgivningen av boken, så att jag inte behöver stressa med själva bindningen. 
I lördags kom Johanna och hälsade på, så vi såg på melodifestivalsfinalen och åt Ben & Jerry. Jag blev kär, jag hade ganska länge varit beredd på att jag skulle bli kär, men oj oj oj - vad kär jag blev i deras nya smak Peanut butter me up! Hallonsås, jordnötsmörglass och vaniljglass med jordnötsmörsfyllda chokladbitar. Den där glassen skapades nog för mig.
 

Lite grejer som jag gör i skolan

 
Det här mina vänner är illustrationerna som jag har tänkt ha i de första uppslagen i mina kapitel om Futura och Helvetica. Det var allt jag hinner visa och säga just nu, tillbaka till jobbjobbjobbjobbjobb!