Avstånd

Have you ever just looked at someone and thought, “I really love you”? They’re just talking or humming or watching a movie or reading a book or laughing or something, and there’s something about them in that moment—their body is alive, there’s a light in their eyes, something that makes you think “I just really love you".
 
Ibland är det jobbigt att vara långt ifrån någon som står en nära. Ibland händer det saker som gör att allt man behöver är att interagera med den personen, se den i ögonen och dela ett ögonblick. 
Just nu behöver jag verkligen krama om min bästa vän. Inte på grund av att någonting dåligt har hänt, utan tvärt om. Vi två har precis fått reda på någonting otroligt underbart (läs om det på Fantasi-bloggen), och trots att vi kan prata på skype i över en timme, snapchatta och skriva hetsiga sms, så är det inte samma sak som två mungipor som utmanar varandra att gå högre, skuttandet, fnittrandet, och blickarna som skriker ut noveller av reaktioner och tankar. Förut hade vi en knapp kilometer mellan varandra, nu bor hon 30 mil bort. Som tur är så kommer Nenne hem ganska snart och då ska vi fira vår lilla seger och förbereda oss på vad den bär med sig. 

Kommentarer
Postat av: nenne

AAAAAAAAAAAH

2014-02-07 @ 16:23:21
URL: http://nenne.bloggproffs.se
Postat av: nenne

BRB CRYING

JAG SAKNAR DIG

2014-02-07 @ 16:23:45
URL: http://nenne.bloggproffs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback