Avstånd

Have you ever just looked at someone and thought, “I really love you”? They’re just talking or humming or watching a movie or reading a book or laughing or something, and there’s something about them in that moment—their body is alive, there’s a light in their eyes, something that makes you think “I just really love you".
 
Ibland är det jobbigt att vara långt ifrån någon som står en nära. Ibland händer det saker som gör att allt man behöver är att interagera med den personen, se den i ögonen och dela ett ögonblick. 
Just nu behöver jag verkligen krama om min bästa vän. Inte på grund av att någonting dåligt har hänt, utan tvärt om. Vi två har precis fått reda på någonting otroligt underbart (läs om det på Fantasi-bloggen), och trots att vi kan prata på skype i över en timme, snapchatta och skriva hetsiga sms, så är det inte samma sak som två mungipor som utmanar varandra att gå högre, skuttandet, fnittrandet, och blickarna som skriker ut noveller av reaktioner och tankar. Förut hade vi en knapp kilometer mellan varandra, nu bor hon 30 mil bort. Som tur är så kommer Nenne hem ganska snart och då ska vi fira vår lilla seger och förbereda oss på vad den bär med sig. 

Göra osv

Hej vänner! Nu har det gått två veckor in på nya kursen och jag har i princip flyttat in på skolan. Just nu är det fokus på att göra en popcornförpackning (Deadline till veckan), boken av C-uppsatsen (Deadline 14 Mars), en champangeförpackning (Deadline 26 Mars) och så har vi dessutom en tenta den 21 Februari. Puh. 
Hursomhelst så tänkte jag visa upp min lilla arbetsplats och mitt "ordnade" kaos. 
 
Jag och en klasskompis fick frågan "Vart går ni ut och har kul när ni är lediga?" av en lärare, och vi sa båda i kör "Vi är inte lediga". Läraren såg en smula kränkt ut och visst, nog för att vi spenderar över 40 timmar i veckan i skolan och dessutom ägnar tid hemma åt att plugga på tentan så tar vi ju faktiskt oss lite ledig tid. Nästa vecka fyller den äldsta tjejen i klassen 30, och ska ha fest där alla ska ha mask på sig. Därför satte jag mig igår kväll och började pyssla lite på min mask!
 
Jag har tänkt att jag ska ha den tillsammans med min klänning som jag köpte på H&M, den med blåa rosor på. Var god vänta under tiden jag letar reda på en gammal bild;
 
En stund senare:
KOLLA VILKEN FIN BILD! Kolla vilket fint ljus! Kolla vilka fina grekiska blommor! Kolla vilket fint hår och vilken fin hud utan fula ärr! Men mest av allt kolla vilken fin klänning för det var den som jag skulle visa upp. 
 
Var det Sussi eller Issa som tog den här bilden? Det ser ju ut som om det är jag som har fotat den pga jättemycket min stil men det är det ju inte? Eller så är det inte jag på bilden. Ganska bra förklaring faktiskt, jag har väl aldrig sett sådär bra ut?
 
Hur som helst, masken är inte riktigt klar än, planen är att täcka hela med pappersblommor.
Sedan ska jag fortsätta med förpackningarna, läsa på inför tentan, göra osv. Jag är sjukt sugen på att börja organisera upp stöket på mitt skrivbord men det måste få vänta en stund.