Minisemester i Göteborg

Får jag lov att presentera Sandra och Iris. Två av mina viktigaste vänner. Sandra bor i Göteborg och Iris på Island, och i tisdags träffade jag dem i verkligheten för första gången. Efter fem år av snack på nätet kan jag konstatera att nej - ingen av dem var 65-åriga våldtäcktsmän som försökte droga ner mig.
Jag har lärt mig några saker om Göteborg också nu efter att ha varit där för första gången;
1 - Det finns ett café som heter Espresso house. Finns HUR MÅNGA SOM HELST och ÖVERALLT. Extremt stor efterfrågan på det tydligen.
2 - Den här fördomen om att Göteborgare och deras humor stämmer verkligen. Företag har roliga namn, och nästan alla är trevliga och asgarvar så fort de får chansen.
3 - Det finns en affär vid namn Dansbutiken som jag lätt kommer besöka fler gånger. Den här gången köpte jag en ny body, ett par rosa teknikskor och en tröja som är så fin och mysig så jag tror jag måste ändra relationsstatus på facebook. Först var jag ett par med pilatesbollen, sen med Jonas, och risken är nu att jag måste göra slut med honom bara för att få mer tid över till den här fantastiska tröjan. Jag älskar den.
4 - Det är DÖDSBILLIGT att gå på museum! En del av dem i alla fall. Jag och mamma gick på Röhsska och det var gratis för mig, och mamma fick betala 40 kr för en biljett som gällde året ut och på några andra muséum också.

Kommentarer
Postat av: Anna T - Nörd och Filmskapare

Underbart ^^!!!

Göteborg är en fin stad!

2012-06-29 @ 11:36:51
URL: http://annatjernstroms.blogg.se/
Postat av: nenne

aw! this is adorable! :D

jag är lite rädd för göteborg sedan vi var där och hälsade på elin, haha! :o

2012-06-29 @ 13:56:59
URL: http://nenne.bloggproffs.se
Postat av: Sandra

Elin går ju i min klass!!!!!

2012-07-01 @ 16:06:15
URL: http://hotnailpolish.wordpress.com/
Postat av: Loppe

Sandra - Elin Sundin?! REALLY? :'D

2012-07-01 @ 20:55:08
URL: http://noisywords.blogg.se/
Postat av: nenne

WHAT?! ohmygod! hur stor var den chansen?! :D

2012-07-02 @ 11:26:46
URL: http://nenne.bloggproffs.se
Postat av: Hanna

(har lyckats gå runt min brandvägg, jag äger) HUR KUNDE DU INTE VETA OM ESPRESSO HOUSE?!?!?!? HAR INTE SUNDSVALL ESPRESSO HOUSE NO WAY ATT JAG SKA PLUGGA DÄR DÅ DERAS CHAILATTE SKULLE JAG DÖDA FÖR JASNDADJKASDKLA OMG dies

2012-07-03 @ 00:51:19
URL: http://meteorshower.blogg.se/
Postat av: Sandra

Men ja!!! Vi har väl redan snackat om det?? Hahaha. Och Hanna, de har tur som inte har EH i Sundsvall. Är så trött på den kedjan. Ääälskar subway dock (ge mig extra ost)

2012-07-03 @ 15:40:30
URL: http://hotnailpolish.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback