Lisa Kate Miskovsky Bush



Den enda låten jag har tyckt någotsånär bra om i årets melodifestival var gårdagens vinnare; Why start a fire med Lisa Miskovsky! Fin scenografi, duktig sångerska och mysig melodi (jag är en riktig sucker för trum-grejen innan refrängen börjar, duduruttudududu). Låten påminner mig om Running up that hill med Kate Bush, och nu väntar jag tålmodigt på att någon duktig person ska göra en mashup-remix på dessa låtar.


Kommentarer
Postat av: nenne

sv: ahah! isdraken! xD

jag tittade precis efter jag skrivit kommentaren och såg också att extremely loud and incredibly close inte fanns! himla bajs.

jag har ärligt talat inte så stor koll på de andra filmerna som går på bio, haha, är det någon speciell du vill se? :)



also, för en sekund trodde jag att din rubrik var typ Lisa Miskovskys hela namn av någon anledning, haha, i feel stupid.

2012-02-27 @ 10:41:08
URL: http://nenne.bloggproffs.se
Postat av: Jan

Håller starkt med!. Lisas låt är mycket snarliks Kate Bush succélåt. Personligen för lik för att få vara med enligt min mening, men å andra sidan är det ju nästan ingen som gör några nya låtar, allt liknar något annat och ju mer folk känner igen sig, ju mer röster verkar låtarna få.

2012-02-27 @ 13:18:40
Postat av: Daniel

Läste ju om denna Kate Bush koppling i Aftonbladet, och dels därför och dels för att stödja Lisa såg jag MF i lördags. Kanske börjar höra något Bushigt över det, men har svårt att höra Jans påstående om att det skulle vara för likt. Allt Kate Bush inspirerat brukar ju vara bra däremot! :)



Nu när man ändå tänker på det... så känns väl också Loreens scenframträdande sådär Kate Bush teatraliskt... en blandning av barnslighet och konstnärlighet? :)

2012-02-28 @ 08:55:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback